+420 775 580 524
+420 553 401 366

Zpracování osobních údajů

 

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s Vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Kdo údaje sbírá

AXPEL MADE s.r.o.,
IČ: 27843467, DIČ: CZ27843467
se sídlem Hasičská 913/26, Ostrava, 700 30
kontaktní e-mailová adresa : info@tophaus.cz 
v zastoupení jednatele _________

 

Jaké údaje sbíráme a proč 

Kontaktní formulář
V kontaktním formuláři sbíráme jméno, e-mail nebo telefon, abychom Vám mohli odpovědět na Vaše dotazy. 

 

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku

 

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • AXPEL MADE s.r.o. (IČ: 27843467, DIČ: CZ27843467, se sídlem Hasičská 913/26, Ostrava, 700 30) jako provozovatel webu.
  • Tomáš Vlček (IČ: 86929101, se sídlem Emy Destinové 703, 738 01, Frýdek-Místek – Místek), který provádí administraci webu. 

 

Soubory cookie

Používáme soubory cookie pouze k nejnutnějšímu běhu našeho webu, především přihlášení uživatelů do klientské části.
Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat. Pokud ale chcete využívat přihlášení do klientské části, nemůžeme vám její správné fungování zaručit. 
 

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. 

 

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 13. 12. 2018.